Gereedschapwagens

Gereedschapwagens tegen scherpe prijzen bij Denkotech /DK Tools. Wij zijn niet vergeten dat het ook kwalitatief in orde moet zijn!

Leeg of gevuld een gereedschapwagen is ideaal om te hebben in de werkplaats, fabriek, instelling of de hobby schuur.

 

Als je aan een klus gaat beginnen, heb je natuurlijk goed gereedschap nodig. Maar wat mag echt niet ontbreken in een gereedschapswagen? Wanneer je grotere machines nodig hebt, kun je die uiteraard huren. Welke gereedschappen zijn handig om in jouw gereedschapswagen te hebben?

1. Een hamer mag natuurlijk niet ontbreken in een gereedschapswagen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. De meestgebruikte zijn de bankhamer en de klauwhamer. De klauwhamer kun je ook gebruiken voor het verwijderen van spijkers.

2. Een schroevendraaier of schroevendraaierset is een must voor elke klusser. Ze zijn er in verschillende afmetingen. Van fijnmechanisch tot de zwaarder uitgevoerde schroevendraaiers. Werk je veel met stroom/elektro, zorg dan ook voor een goede spanningzoeker en geïsoleerde schroevendraaiers.

3. Een zaag, altijd handig! De belangrijkste zagen zijn een kapzaag, een handzaag en een ijzerzaag. Kijk even welke lengte en uitvoering je het meeste gebruikt en schaf die aan. Tip: Voor zagen geldt : niet te veel kracht zetten, anders blijft de zaag in het materiaal vastzitten. Laat de zaag het werk doen.

4. Tangen mogen echt niet ontbreken in een gereedschapswagen. Je kunt ze gebruiken om iets vast te houden, maar ook bij het vast- en losdraaien. De meestgebruikte tangen zijn de combinatietang, de waterpomptang, de nijptang en de verstelbare moersleutel. Deze laatste wordt ook wel de Engelse sleutel genoemd, of bahco genoemd.

5. Voor het snijden van verschillende materialen, is het handig een stanleymes te hebben

6. De uitspraak: "meten is weten" is altijd belangrijk als je gaat klussen, zeker als je iets gaat construeren. Een rolbandmeter is daarom ook noodzakelijk in een gereedschapswagen. Ze zijn er al vanaf 2 meter lengte tot 10 meter. Als je gaat meten is het ook verstandig een goede waterpas bij de hand te hebben. Onmisbaar als je bijvoorbeeld een schilderij of plank moet ophangen.

7. Een goede set steeksleutels of steekringsleutels is altijd handig om bij de hand te hebben. je kunt er ook voor kiezen een ratel met bijbehorende doppen aan de gereedschapswagen toe te voegen.

8. Omdat veilig klussen prioriteit nummer 1 is, is een goede veiligheidsbril en oordoppen noodzakelijk. Deze mogen dus ook niet ontbreken in de gereedschapswagen. Of je ook handschoenen nodig hebt, is afhankelijk van het soort klus. Tegenwoordig heb je als nauwsluitende werkplaatshandschoenen zodat je goed contact met het werkstuk blijft houden.

Hulp of advies nodig?

  • Veilig betalen met
  • Ideal
  • Paypal
  • Gereedschap contact betalen bij afhalen in Apeldoorn
  • Gereedschap betalingen bij aflevering
  • Gereedschap betalen door bankoverschrijving
  • Gereedschap betalen met Bankcontact
  • Laten verzenden door
  • postnl
© 2007 - 2022 Gereedschap van DenkoTech / DK Tools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel